viernes, 10 de mayo de 2019

”Israels vänner” på politisk fascistisk häxjakt i Latinamerika

Bättre än så här kan inte den politiska häxjakten mot personer med kritiska uppfattningar om den sionistiska statens folkmord på palestinier illustreras.




”Israels vänner” på politisk fascistisk häxjakt i Latinamerika

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / Igår kväll såg jag det alltid utmärkta programmet ”DOSSIER” av den uruguaysk-venezuelanske krigsreportern Walter Martinez, en verklig veteran och expert inom journalistiken. Han arbetar nu för den statliga TV-kanalen VTV där han varje kväll presenterar ett aktuellt tema.


Hindu Anderi i DOSSIER.
Och igår kväll hade han bjudit in Hindu Anderi som också är journalist och författare till flera böcker. En expert på mellanöstern och det sionistiska folkmordet på det palestinska folket.

För den meritförteckningen har hon ådragit sig de värsta och sämsta krafterna hos den sionistiska staten och hon presenterade, som en öppning av programmet DOSSIER, en video där ”Projektet Centinela” beskrivs och framförs av författarna till projektet.

I sammanfattning kan man säga att projektet är om inte direkt producerat av den israeliska säkerhetstjänsten Mossad, så åtminstone ett beställningsverk av denna.

De sociala nätverken är ju som bekant den bästa källan för säkerhetstjänsterna där de i praktiken får gratis arbete utfört från direkta källor.

”Projektet Centinela”:s administratörer uppmanar de som vill bli medlemmar att skicka in sina uppgifter och så förfogar de över ett anonymt konto där de konfronterar de personer som kan vara kritiska mot den israeliska statens massakrer, tortyr och obegripliga övergrepp mot människor i Palestina som sionisterna har ockuperat.

"Antisionism är inte liktydigt med antisemitism"!


Varje person gör också en klassificering på en skala av de personer som har uppfattningar om Israel och dess folkmord mot palestinier och grannar. Denna politiska, sociala och annan registrering ska utgöra en källa för arbetsgivare när dessa eventuellt kan tänka sig anställa en person men som i denna personregistrering/klassificering drar sig för att anställa mpersonen i fråga eftersom han då får den sionistiska lobbyn i landet emot sig, vilket kan få förödande konsekvenser för företagets ekonomi och framtid.

I Latinamerika är sionistiska Mossads ”frivilliga agenter” mycket aktiva. Många i Argentina, Venezuela och andra latinamerikanska länder har ”registrerats” i en hänsynslös häxjaktsoperation som får Säpo och colombianska DAS-G3 att förblekna.

Hur står det till i Sverige där sionismens representanter attackerar varje person med ett minimum av kritik mot den israeliska statens behandling av palestinier.



Nu är inte sionism liktydigt med det judiska folket och sionismen är mycket skadlig för det judiska folket som likt alla folk har rättigheter. Men sionismen som ideologi ställer sig, som Hitler gjorde, över alla andra folk och betraktades i en resolution av den Alliansfria Staternas Organisation på 1970-talet som en rasistisk rörelse, likvärdig det sydafrikanska apartheidsystemet.

IJAN eller International Jewish Antizionist Network, hävdar också att ”sionismen är inte bara rasistisk utan antisemitisk” [http://www.rebelion.org/noticia.php?id=73966]. Uttalandet visar vilken skillnad det är på det judiska folket och sionismen som en ideologi och gendarm i tjänst hos de militaristiska kretsarna i USA, med en oerhört mäktig sionistisk lobby inom medier, industri och filmindustri som Hollywood.

Ta en titt på programmet igår kväll som avslöjar och klär av den offensiv som den israeliska statens olika organ just nu genomför när Israel samtidigt är utsatt för hård kritik för sina massakrer mot det palestinska folket.

Video: DOSSIER
https://youtu.be/M2vleEsjlgM